Nejen pro žáky a studenty začíná v září nový školní rok. Také dospělí se mohou vzdělávat díky rekvalifikačním kurzům. Právě nastává nejlepší čas pro studium, jelikož otevíráme nové termíny akreditovaných rekvalifikačních kurzů. Vyberte si z více jak 40 měst po celé republice. 

Otevíráme nové termíny kurzů

Blíží se září a s ním i nový školní rok pro děti školou povinné. V tomto čase se však také otevírá možnost pro všechny dospělé, kteří se chtějí věnovat celoživotnímu vzdělávání, plánují změnu práce nebo se nachází v evidenci uchazečů o nové zaměstnání v rámci úřadu práce.

Na podzim se totiž pravidelně otevírají nové termíny rekvalifikačních kurzů s akreditací od naší vzdělávací společnosti Orange Academy. Během září a října startuje celá řada nových kol rekvalifikací, do kterých se ještě stále můžete hlásit a ulovit si tak své místo v kurzu. Doporučujeme příliš neotálet, jelikož další možnost se vám může naskytnout až v průběhu zimy, kdy se opět vrháme do nových termínů rekvalifikačních kurzů.

Datum konání se u jednotlivých kurzů a měst, ve kterých se rekvalifikace pořádá, liší. Vy si však můžete zvolit ideální variantu přímo pro vás. Stačí si najít v naší nabídce tu nejlepší možnost, která vám vyhovuje.

Nabídka rekvalifikačních kurzů Orange Academy

V naší nabídce rekvalifikačních kurzů najdete oblíbené a stabilní obory, které vás připraví kompletně na výkon nového zaměstnání i bez předchozích zkušeností v dané oblasti. Mohou se jich zúčastnit úplní začátečníci, ale i mírně pokročilí, kteří si chtějí své znalosti oprášit například po dlouhodobé nemoci, rodičovské dovolené nebo zkrátka jen protože chtějí.

V nabídce Orange Academy najdete rekvalifikační kurz:

  • Účetnictví (podvojné)
  • Mzdové účetnictví se základy personalistiky (nebo s rozšířením o práci na PC)
  • Daňový specialista
  • Účetnictví a daňová evidence
  • Daňová evidence
  • Personalistika
  • Online marketing
  • Asistent/ka

Účetnictví (podvojné)

Bavila vás na škole ekonomie a rádi byste se dále vzdělávali v této oblasti? Pak zvolte kurz podvojného účetnictví, který vás provede základy účetnictví od A až po Z. Naučíte se kompletní účetní agendu pro malé a střední firmy včetně účetní uzávěrky.

Mzdové účetnictví se základy personalistiky (nebo s rozšířením o práci na PC)

Jestliže se chcete spíše specializovat na mzdové účetnictví, vyberte si kurz zaměřený tímto směrem. V rámci základů personalistiky se zaměříme především na zákoník práce. Po absolvování se můžete hlásit na pozice mzdové účetní a hned se vrhnout do praxe, jelikož kurz doprovází celá řada praktických příkladů, na kterých si vyzkoušíte nejrůznější situace.

Tip: Tento kurz lze také studovat s rozšířením o práci na PC, kde se naučíte zpracovávat mzdy v účetním programu Pohoda. 

Daňový specialista

Akreditovaný kurz daňového speciality se zaměřuje samozřejmě především na problematiku daní. Během kurzu se podrobně a komplexně věnujeme jednotlivým daním od daně z příjmů až po silniční daň.

Účetnictví a daňová evidence

Finančně výhodnou variantou se stává studium účetnictví s daňovou evidencí, které se věnuje oběma oblastem v rámci jednoho uceleného kurzu. Budete se věnovat vzdělání ve velmi příbuzných oblastech a díky tomu získáte konkurenční výhodu nad ostatními kolegy v oboru.

Daňová evidence (jednoduché účetnictví)

Daňové evidenci se také můžete věnovat v rámci specializace tohoto kurzu a naučit se tak vést celoroční daňovou evidenci. I tato rekvalifikace výrazně zvyšuje šance na získání stálého a perspektivního zaměstnání.

Personalistika

Baví vás práce s lidmi a různorodá náplň dne? Chcete se naučit vhodné komunikační techniky, systém a analýzu pracovních míst nebo motivaci zaměstnanců? Získejte vzdělání v rychle se rozvíjejícím oboru personalistiky, které vás připraví na nejrůznější situace mimo jiné také pomocí nácviku praktických cvičení.

Online marketing

Nové termíny otevíráme také v rámci kurzu digitálního marketingu, který vám objasní základy online marketingu. Věnujeme se oblasti PPC reklam, Google Analytics, strategii i marketingového mixu – a tím náplň kurzu zdaleka nekončí. Specializovat se můžete již v rámci praxe, ale kurz marketingu vám objasní veškeré souvislosti a systém tohoto dynamického oboru.

Asistent/ka

Mnoho ředitelů, vedoucích a manažerů potřebuje schopnou a pečlivou asistentku či asistenta a právě na výkon této práce vás připraví rekvalifikační kurz, kde se podrobně podíváme na chod firmy, vedení administrativy, legislativu i práci v PC programech.

Tip: Kompletní náplň a osnovu jednotlivých kurzů najdete vždy v charakteristice kurzu. 

Rekvalifikace nové termíny

Vzdělávání probíhá ve více než 40 městech republiky.

Kde všude vzděláváme dospělé pomocí rekvalifikace?

Naše kurzy najdete po celé České republice, a to jak ve velkých městech jako Praha, Brno či Ostrava, ale také v menších a středně velkých městech. Namátkou vybíráme: Česká Třebová, Plzeň, Liberec, Mikulov, Znojmo či Hradec Králové. Poboček Orange Academy však najdeme přes 40 a není tedy možné zmínit všechny. Vyhledejte tu nejbližší vašemu domovu.

Dále nabízíme online variantu vybraných kurzů, které probíhají z pohodlí vašeho domova.

Proč si vybrat právě nás?

Nabízíme vám spolehlivost a férové jednání, které je podloženo více jak 30 lety zkušeností. Naše kurzy vyučují pouze specialisté v oboru. Přečíst si také můžete recenze absolventů – našimi kurzy již prošlo několik tisíc studentů, kteří díky rekvalifikaci zvýšili svou hodnotu na pracovním trhu a získali nové zaměstnání snadněji.

Jako benefit vám také nabízíme nepřetržitou podporu e-learningu a vlastní učební materiály. Naši lektoři vám jsou k dispozici během celého kurzu a společně dosáhnete vytouženého cíle, tedy úspěšného zvládnutí závěrečné zkoušky a obdržení osvědčení o rekvalifikaci.

Veškeré kurzy od Orange Academy disponují platnou akreditací od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, která představuje podmínku pro to, aby také vaše osvědčení bylo platné a celorepublikově uznávané.

Máte další dotazy nebo se vám nedaří přihlásit na termín rekvalifikačního kurzu? Napište nám na info@orangeacademy.cz.

Mám zájem o odběr newsletteru