Mohlo by se zdát, že doba studiu cizích jazyků příliš nepřeje. Docházka do učeben je buď zcela vyloučena, nebo s sebou nese značný nekomfort (povinné testování, nošení roušek/respirátorů). Naštěstí je ve hře více variant. Např. intenzivní letní jazykové kurzy, které pořádáme prezenčně i online.

Jestliže jste za poslední rok angličtinu nebo němčinu zanedbávali, ale rádi byste si osvěžili slovíčka, gramatiku a především konverzaci v cizím jazyce, máte jedinečnou možnost. Samozřejmě je jasné, že i když existuje možnost studia online formou, studenti mají pocit, že u počítače tráví spoustu času a nemají chuť v tom pokračovat i ve svém volném čase.

Jak to máte vy? Těšíte se na osobní setkání, anebo vám online forma výuky naprosto vyhovuje a chtěli byste ji zachovat i do budoucna? Napište nám svůj pohled na věc do komentáře 🙂 

Jste k online výuce stále skeptičtí? Zkuste to vzít z jiné stránky a zamyslet se nad těmito otázkami:

Je online výuka plnohodnotná a přinese mi to, co od ní očekávám?

Dovolím si tvrdit, že tomu tak je. Lekce mohou probíhat naprosto stejně, jako když je lektor ve třídě. Moderní technologie jsou vyspělé a nabízí spoustu „vychytávek“, takže se online studium může stát vaším zábavným průvodcem světem jazyků a rozhodně při něm nebudete mít pocit, že nějak trpíte nebo že se vám něčeho nedostává.

Jaké další výhody z toho pro mne plynou?

Asi není nutné připomínat kolik času ušetříte, když nemusíte na místo výuky cestovat, ale zůstanete v pohodlí domova. Jak je příjemné popíjet u studia svou oblíbenou kávičku, sedět na své pohodlné pracovní židli nebo třeba na prosluněném balkoně. Jak můžete čas a peníze ušetřené za cesty do výukových míst využít na cokoliv jiného, co vás napadne. Ti, kteří s tím mají zkušenosti, jednoznačně potvrzují, že výhody vysoce převyšují nevýhody.

Angličtina nebo němčina? Letní jazykové kurzy jsou pro všechny

Kurzy angličtiny a němčiny – Jaká je aktuální nabídka?

Kurzy, které probíhají během školního roku, se rychle chýlí ke konci.  Aktuálně je zde nabídka na letní jazykové kurzy online, které jsou intenzivní, ale přitom zábavné. Můžete vybírat z různých termínů, dopoledních i odpoledních hodin, různých typů kurzů i pokročilostí tak, aby všem sedly na míru.

 ➛ Letní jazykové kurzy pro děti

Nabízíme jednohodinové lekce, aby sezení u počítače menší studenty příliš nezatěžovalo. Hodinka denně vaše dítě nezabije, ale zopakuje si vše, co by mělo znát ze školy a výrazně mu to pomůže do dalšího školního roku.

 ➛ Letní jazykové kurzy pro dospělé

Kurzy od začátečníků až po pokročilé, a to jak pro studium angličtiny, tak němčiny. Pokud zvolíte výuku metodou Effective English/Effektives Deutsch, můžete očekávat rychlý pokrok, trvalé výsledky a rozmluvení se v cizím jazyce. K tomu můžete k dokonalému procvičení odučené látky zdarma využívat Orange e-learning.

Chcete získat více informací, jak u nás kurzy probíhají? Přečtěte si časté dotazy, které nám uchazeči pokládají.

Pokud to tedy shrneme

Online formou studia můžete jedině získat. Co se v létě naučíte, můžete ihned využít pro:

  • nastartování nové kariéry či posílení té staré;
  • klid v duši před zkouškami, které vás čekají na vysoké nebo při maturitě;
  • děti jako pomocnou ruku v bouřlivých vlnách studia anglického jazyka, ve kterých se často a intenzivně topí;
  • ty, kteří se netopí, se nabízí pokrok a zdokonalení.

Prostě není osoby, která by si z nabídky nevybrala to svoje a nepomohlo jí to v dalším životě.

Aktuální nabídku všech kurzů (online i prezenčních) najdete zde: https://orangeacademy.cz/jazykove-kurzy

Mám zájem o odběr newsletteru