Každý má jiný styl výuky, jiné metody učení. A jak se rozhodnout, když si nedokážete představit, jak daný jazykový kurz probíhá a co od něj máte očekávat? Sepsala jsem pro vás 5 důvodů, proč se vyplatí ukázková lekce angličtiny nebo němčiny.

Zdokonalení se v angličtině, němčině nebo jakémkoliv cizím jazyce, má rozhodně smysl. Jazykových škol a lektorů je ale spousta. Někteří učí (v důsledku reakce na probíhající pandemii a restrikce) pouze online, jiní nabízejí i prezenční formu.

Osobní zkušenost je nedocenitelná

Možná jste si přečetli u nás na webu, že naše jazyková škola nabízí dny otevřených dveří s ukázkami výuky. Anebo jste to slyšeli od někoho z rodiny či přátel. Ano, ukázkové lekce angličtiny či němčiny pořádáme pravidelně, a to z několika důvodů.

Jsou podobné, jako těch 5x PROČ se zúčastnit vzorové hodiny zdarma, které se dozvíte na následujících řádcích. Vždycky je ale lepší si na takovou lekci zajít sami, osobní zkušenost je totiž nedocenitelná. Každý jsme originál a máme rozličné představy o čemkoliv.

ukázková lekce angličtiny registrace

5 důvodů, proč se vyplatí úvodní lekce angličtiny/němčiny

Ukázkové lekce se vyplatí zúčastnit, protože:

  1. Se osobně setkáte s lektorem a možnými budoucími spolustudenty. Ověříte si, jak bude případná spolupráce vypadat.
  2. Se seznámíte s výukovými metodami Effective English/Effektives Deutsch. Tyto metody jsou moderní a velice efektivní, ale ne každému musí nutně vyhovovat. Každý člověk je individuum a má také svou představu o tom, jak by rád dospěl k výsledku – komunikačním schopnostem v cizím jazyce. Našim cílem je, abyste si naši metodu mohli sami vyzkoušet a posoudit její účinnost. Nic neriskujete, pokud nebudete spokojeni, už o vás nikdy nemusíme slyšet (a vy o nás 🙂 ).ukázková lekce angličtiny video
  3. Se nás můžete na cokoliv zeptat. Určitě budete mít spoustu dotazů na to, jak bude výuka vypadat, jaká je organizace kurzů, jaká je kvalifikace lektora apod. Vaše dotazy rádi zodpovíme.
  4. Získáte 10% slevu na kurz. Všichni účastníci ukázkové lekce mají na tuto slevu nárok.
  5. Si s námi dáte šálek dobré kávy nebo čaje a něco malého k zakousnutí. Společně strávíme příjemný čas a popovídáme si.

Těšíme se na všechny účastníky! Třeba právě na vás 🙂

ukázková lekce angličtiny registrace

Mám zájem o odběr newsletteru