Studio Oblouková se nachází v Praze a nabízí různé formy masáží v příjemném a voňavém prostředí pražských Vršovic. Všechny masérky mají za sebou mnohaleté zkušenosti a ve své práci se neustále zlepšují. Jejich masáže mají přesah a uleví nejen tělu, ale i duši.

Jak to ve Studiu Oblouková funguje?

Ve Studiu Oblouková na vás čekají zkušené a pečující masérky. Pokud hledáte masáže v Praze, tak jste na správném místě! Toto masérské studio v srdci Vršovic se může pochlubit příjemnou atmosférou, profesionálním jednáním a hlavně individuálním přístupem ke každému klientovi. Masáže tu nejsou nudnou rutinou, ale příjemnou relaxací.

Na co se můžete těšit?

Ještě před začátkem masáže vás čeká vstupní anamnéza, při které masérka zjišťuje váš zdravotní stav a celkově se ptá na vaše očekávání. Tomu přizpůsobí svou práci. V závěru pak budete mít čas na příjemné relaxační doznění masáže, kdy na sebe necháte působit všechny změny, které se za tu dobu v těle udály. Součástí celého pečujícího procesu je i detoxikační čaj.

Ve Studiu Oblouková se kromě uvolňující masáže můžete těšit i na kvalitní aromatické relaxační oleje, které díky terapii zjemní vaši kůži, a díky úchvatné vůni si zážitek z masáže budete vychutnávat ještě doma.

Součástí masáže je i muzikoterapie. Váš sluch si v příjemné rozpoložení a uvolněnosti těla užije harmonické tóny tibetské mísy a tibetských činelek. Oba tyto nástroje mají pro lidský organismus harmonizující a zklidňující účinky, a díky magickým tónům dostávají klienty až do stavu meditace. Příjemný zvuk činelek usměrňuje tok energie v těle, což má ve výsledku nesmírně blahodárný vliv na centrální nervovou soustavu.

Tady si vybere každý

Chcete si užít relaxaci, načerpat sílu, nebo trpíte chronickými zdravotními problémy či se chcete zbavit bolestí po prodělaném úrazu? Ve Studiu Oblouková si můžete vybrat takovou masáž, která vám bude vyhovovat nejvíce a naplní vaše očekávání.

Studio Oblouková: masáže v centru Vršovic

Co všechno nabízí?

Masáž hlavy

Tento typ masáže ve Studiu Oblouková má silný vliv na vyrovnání mysli a odstranění stresu. Pomůže eliminovat migrény, problémy s viděním, hučením v uších, mravenčení v rukou či závratě.

Masáž zad

Masáž zad prokrví a vybalancuje svaly, které drží a mají na starost vaše klouby. Tím jim uleví a vy předejdete případné bolesti.

Masáž chodidel

Díky tlaku prstů na určité body chodidel se příznivě ovlivňuje funkce orgánů, které k jednotlivým bodům náleží. Zvyšuje se jejich přirozená regenerace, zmírňuje se bolest a dochází k léčení.

Reflexní masáž

Jemnými dotyky pronikajícími na úroveň kloubů a svalů se tyto oblasti uvolňují a regenerují.

Masáž lávovými kameny

Teplé lávové kameny se přikládají na tělo a postupně díky oleji kloužou po svalech. Prokrvují se tak cévy, zlepšuje se cirkulace a okysličení krve. Tato masáž působí velmi dobře na lymfatický systém.

Ajurvédská masáž

Ajurvédská masáž vyrovnává krevní tlak, regeneruje tělo a podporuje detoxikaci. Blahodárně působí na lymfatický systém a zlepšuje kvalitu spánku.

Dornova metoda

Díky této jemné manuální terapii se obratle a klouby klienta vracejí s milimetrovou přesností na své původní místo. A to díky přirozeným pohybům ošetřovaného zákazníka a jemného tlaku palců masérky.

Klasická masáž

Pokud se nemůžete rozhodnout, vyzkoušejte jako první klasickou masáž. Pomůže vám odbourat stres a bolesti po chronických problémech. Je založena na speciálních hmatech, tření a hnětení. Dokáže uvolnit bloky po úrazech a přetěžování těla.

Studio Oblouková je v Praze to pravé místo, kde se můžete po každodenním shonu uvolnit a svěřit do rukou milých masérek. Zbavíte se nahromaděného stresu a napětí z pracovního i osobního života.

Mám zájem o odběr newsletteru