Zájemci o rekvalifikační kurzy, které mohou absolvovat u nás v Orange Academy, se často ptají na určité dotazy. Ty nejčastější jsme pro vás sepsali do článku.

Časté dotazy ohledně rekvalifikačních kurzů Orange Academy

Níže naleznete přehled nejčastějších dotazů zájemců o rekvalifikační kurzy od Orange Academy.

Jsem úplný začátečník, nikdy jsem se s účetnictvím nesetkal/a, zvládnu to?

Ano, rekvalifikační kurzy jsou určeny i pro úplné začátečníky. Pokud se budete na hodiny kontinuálně připravovat, nemusíte se neúspěchu u závěrečné zkoušky obávat. Nenabízíme však pouze kurzy účetnictví, ale i jiné obory, žádané na trhu práce. Přihlásit se na ně můžete ve větších městech po celé České republice.

Jak si mohu nahradit lekce, na které nebudu moci dorazit kvůli nemoci nebo naplánované dovolené?

Máte několik možností, kterých můžete u Orange Academy využít. Budete-li potřebovat zameškanou látku dostudovat z domova, můžete si od lektora po e-mailu vyžádat materiály zameškané lekce. Druhou variantou je e-learning, kde si pomocí cvičení projdete látku, na níž jste v hodinách chyběli.

Pokud víte, že zmeškáte pouze jednu lekci (např. kvůli návštěvě lékaře), a na další již dorazíte, nemusíte nic řešit, protože látku z předchozí hodiny lektor vždy na začátku následující zopakuje.

Jestliže vám žádná z výše uvedených možností nebude stačit, můžete navštívit rekvalifikační kurz v jiném městě, kde lekce, kterou potřebujete absolvovat, běží nebo v dalším termínu kurzu.

Co když onemocním dlouhodobě a kurz nebudu moci dokončit?

Nebojte. Zameškané lekce vám nepropadnou. Rekvalifikační kurzy umožňujeme studentům odchodit v dalším termínu.

Co když se nebudu moci dostavit na závěrečnou zkoušku ve stanoveném termínu?

Závěrečnou zkoušku můžete absolvovat v náhradním termínu dle individuální domluvy, nebo v následujícím kurzu či jiném městě, kde bude probíhat.

Co se stane, pokud u závěrečné zkoušky neuspěji?

Pokud se vám závěrečná zkouška napoprvé nepovede, nemusíte se obávat propadnutí kurzu. Nabídneme vám náhradní termín zdarma.

Nenašli jste odpověď na vaši otázku? Neváhejte a kontaktujte nás!

Mám zájem o odběr newsletteru