Toužíte se uplatnit jako asistentka, sekretářka nebo recepční? Chcete si v době narůstající nezaměstnanosti zvýšit své šance na trhu práce?  Právě pro vás je ideální příležitostí absolvovat rekvalifikační kurz asistentky/sekretářky ZDARMA.

Kurz asistentky vám zvýší kredit u firem

Pozice asistentky či sekretářky nespočívá v pouhém vaření kávy, i když si to pořád myslí hodně lidí. Jako úspěšná asistentka musíte s úsměvem zvládat spoustu věcí. A být tak trochu jako chobotnice. A co musí umět asistentka? Tato pracovní pozice vyžaduje především dobré komunikační dovednosti, asertivitu a jazykovou vybavenost. Samozřejmě, že některé firmy přece jen hledají vařičku kávy, ale pokud máte vyšší ambice, musíte na sobě pracovat. Být nepostradatelnou pravou rukou šéfa, reagovat svižně v jakékoliv situaci a čas od času být také dobrou psycholožkou.

Každá profesionální asistentka by se měla umět vcítit do nálady nadřízeného, kolegů i obchodních partnerů, a podle toho nastavit svůj způsob komunikace. Rozhodně se nesmíte bát jednání s lidmi. Jenže to samo o sobě nestačí. Přece jen musíte mít další organizační schopnosti a vědomosti. Čtěte dál…

Co dělá správná asistentka/sekretářka?

  • Umí zkoordinovat svou práci, sladit termíny všech schůzek a úkolů.
  • Rychle se rozhoduje a improvizačně řeší nečekané situace.
  • Dokáže být zdvořilá, přesto nesmlouvavá.
  • Má příjemné vystupování, upravený vzhled a úsměv na tváři.
  • Je časově flexibilní.

OBJEDNAT KURZ ASISTENTKY

I když to tak nemusí na první pohled vypadat, dobrá asistentka je duší i hnacím motorem kanceláře. Bez ní by nikdy nebyl žádný manažer a šéf tak úspěšný. Proto dokáže mnoho firem tuto práci velmi ocenit a dobře finančně ohodnotit. Význam práce sekretářky totiž nadřízení pochopí v okamžiku, kdy jim asistentka dlouhodobě onemocní nebo odejde na mateřskou dovolenou.

Pro koho je rekvalifikační kurz asistentky vhodný?

Pro ty, kteří si chtějí prohloubit znalosti v oblasti administrativy, zlepšit svou komunikaci, naučit se zásady společenského chování a potřebné legislativy související s prací asistentky/sekretářky, a kteří chtějí znát obsáhlou náplň této práce. Je určený také pro zájemce, kteří jsou v evidenci na úřadu práce, ale i pro osoby, jež mají určité zkušenosti a znalosti z dob studií či profesní praxe.

Odhalte s námi vaše slabé i silné stránky

Staňte se spolu s námi úspěšnou asistentkou. Nejen, že vám pomůžeme odhalit vaše slabé a silné stránky, ale naučíte se vše, co by měla schopná sekretářka umět. Naše školení pro asistentky vás naučí veškerou firemní korespondenci, telefonickou komunikaci, time management, zásady společenského chování a vystupování, zlepší komunikační dovednosti a pomůže vám s orientací v legislativních pravidlech pro zacházení s osobními a důvěrnými údaji.

Vy ale máte možnost získat tento rekvalifikační kurz asistentky zcela ZDARMA. Jedná se o projekt https://kprofesijinak.cz/.

OBJEDNEJTE SI KURZ ZDARMA A REZERVUJTE SI MÍSTO JEŠTĚ DNES!!

V objednávce uveďte v poznámce “DOTACE ASISTENTKA”. Poté se stačí přihlásit u paní Šnajdrové (viz kontakt níže), podepsat dokumentaci (dohodu o vstupu, přihlášku ke zkoušce) a vyplnit společně tzv. diagnostiku nebo-li dotazník.

Rekapitulace – rekvalifikace vám přinese

  • novou a lépe placenou práci;
  • formální potvrzení, že svoji profesi skutečně umíte;
  • za rekvalifikaci nic neplatíte.

Chcete se rekvalifikovat? PDF

Veronika Šnajdarová

snajdarova@melting.cz

+420 724 258 824

Mám zájem o odběr newsletteru