Pátráte po originálním, ale zároveň velmi praktickém dárku, který udělá radost ještě dlouho po Vánocích? Nadělte svým blízkým pod stromeček jazykový kurz!

Koho jazykový kurz jednoznačně potěší?

Máte-li mezi svými nejbližšími maminku na mateřské dovolené, která se brzy znovu zapojí do pracovního procesu? Pomozte jí zlepšit úroveň jazykových dovedností a zvýšit tak šanci k získání vysněné práce! Doba, během níž tráví čas doma s dítětem je vhodná ke studiu a zdokonalování schopností. Duševní činnost ji v době péče o děti pomůže odreagovat se od každodenní rutiny a třeba i navázat nová přátelství.

Jazykový kurz udělá radost i studentovi, který se připravuje na budoucí povolání. Bez znalosti cizího jazyka se dnes téměř žádná profese neobejde. Dvojnásobně pak pomůžete tímto dárkem těm z nich, jimž ve škole způsobuje problémy.

Koupit kurz angličtiny jako DÁREK

Kurz se bude hodit i seniorovi. Díky studiu cizího jazyka si procvičí svou paměť a předejde tak ztrátě duševních funkcí.

Muži a ženy ve vašem okolí, pracující v mezinárodních firmách, kde je znalost jazyka nezbytně nutná, jazykový kurz jistě také ocení.

Tip: Orange Academy poskytuje také rekvalifikační kurzy (v současné době online)!

Jak vybrat vhodný kurz?

Abyste vybrali vhodný jazykový kurz, měli byste se zamyslet nebo nenápadně zjistit, jaké jsou časové možnosti obdarovaného. Zda se mu více hodí docházet na hodiny v dopoledních nebo odpoledních hodinách. Například mamince na mateřské dovolené bude pravděpodobně spíše vyhovovat odpoledne, kdy přijde tatínek domů z práce a rád se svým potomkem stráví pár příjemných chvil, zatímco se maminka bude vzdělávat.

Dalším důležitým kritériem je to, zda se příjemce daru cítí lépe ve skupině, nebo se stydí a raději by docházel na individuální výuku. Podle toho se můžete rozhodnout, zda spíše předplatit účast ve skupinovém kurzu nebo určitý počet lekcí, kde bude pouze on s lektorem.

A v neposlední řadě i to, zda bude pro obdarovaného příznivější za sebou zavřít dveře a odjet na výuku mimo domov, nebo zda bude preferovat studium online z pohodlí domova nad šálkem dobré kávy. Oba způsoby mají svá pro a proti. Záleží na tom, co komu lépe vyhovuje. Orange Academy nabízí obě varianty.

Objednejte jazykový kurz pod stromeček ještě dnes!

Máte obavy, jak tento dárek pod stromečkem vhodným způsobem prezentovat? Ani to není problém! Při objednávce získáte pěkný dárkový poukaz, který již jen stačí vložit do obálky nebo ozdobného celofánu. Krásný dárek tak máte hned hotový!

Objednejte jazykový kurz od Orange Academy pro své blízké ještě dnes! Nabízíme nejen angličtinu a němčinu, ale také francouzštinu a ruštinu! Do poznámky uveďte pokud si přejete zaslat DÁRKOVÝ POUKAZ.

Mám zájem o odběr newsletteru