Milí studenti, současná situace překvapila nás všechny, a tak trochu nám zkřížila plány. My se však nedáme 🙂 Nově je tady naše škola online. Rekvalifikační kurzy nyní probíhají jako online výuka přes živé vysílání.

První online kurz mzdového účetnictví

Již na jaře 2020 jsme spustili první kurz Mzdové účetnictví se základy personalistiky online. Tato forma vzdělávání je formou předtočených videí, které pravidelně aktualizujeme. Kurz obsahuje 142 lekcí, které stále narůstají, a cca 9 hodin videa. Jednotlivé lekce jsou rozděleny podle zaměření. Můžete tedy studovat krok po kroku, přitom nechybí ani časté počítání příkladů. Lektorka paní Bc. Prátová vás provede problematikou mzdového účetnictví od A do Z.

PŘIHLASTE SE NA ONLINE KURZ

V době koronaviru přecházíme na živé vysílání

Považujeme za logický krok přejít na online výuku přes živé vysílání. Obzvlášť v rozběhlých kurzech je dlouhá proluka mezi lekcemi nežádoucí. Vládní opatření lze těžko odhadovat, ale podle současných statistik, se nepředpokládá brzké spuštění prezenční výuky. Škola online je teď velmi častým řešením u mnoha firem. Využívají ji základní, střední i vysoké školy, stejně tak další vzdělávací instituce. Nejčastěji se používají platformy, jako jsou Skype či Zoom.

Škola online: Co potřebujete k výuce?

Zákaz pořádání vzdělávacích akcí platí od 12. října, kdy jej vydala vláda ČR. Jelikož pořádáme rekvalifikační kurzy, které jsou zakončeny Osvědčením o rekvalifikaci s akreditačním číslem vydaným MŠMT ČR s celostátní platností, společnost Orange Academy s.r.o. dostala po dobu pandemie koronaviru výjimku k pokračování výuky dálkovou formou prostřednictvím internetu. Škola online vyžaduje jen připojení k internetu na jakémkoliv zařízení. Může se jednat o mobilní telefon, tablet nebo počítač. Dále si připravte papír, tužku a učebnici, kterou jste od nás obdrželi.

Jak výuka online probíhá?

Zkušení lektoři s bohatou praxí v oboru mají přednášky formou živého vysílání. Počítejte s tím, že se bude jednat spíše o více lekcí, než jste měli v původním harmonogramu. Přece jen je výuka prostřednictvím obrazovky náročnější na pozornost a málokdo by vydržel 6 hodin sledovat monitor bez zrakových obtíží a únavy.

Během výuky můžete kdykoliv vstoupit „do děje“ se svým dotazem. Po skončení každé lekce obdržíte další příklady k procvičování, tak jak jste byli zvyklí z klasické výuky.

Studovat online můžete rekvalifikační kurzy:

  • Účetnictví (podvojné)
  • Účetnictví a daňová evidence
  • Mzdové účetnictví se základy personalistiky
  • Personalistika
  • Online marketing
  • Asistentka/sekretářka

Předem se však informujte u vaší lektorky, zda online vzdělávání poskytuje. V případě, že ano, obdržíte přístupové údaje a rozvrh výuky. Pokud vás škola online neláká, nebudeme vás nutit. Můžete počkat, až se budou lekce konat opět prezenčně.

Těšíme se na další setkávání s vámi – ať už proběhnou v rámci prezenční či online výuky 🙂

Mám zájem o odběr newsletteru