Hledáte šikovného pomocníka pro organizaci času a učení? Představujeme oblíbený a praktický Doller diář, který pomůže nejen s plánováním činností, ale i se zvýšením vaší kreativity.

Doller diář – představení

Doller je známá značka motivačních diářů, kterou vymyslel Jan Emler a Jiří Doležal. Motivační diář Doller pomáhá lidem plnit sny a nabádá k jeho používání kreativním způsobem. Místo bezmyšlenkovitého zapisování poznámek si můžete zaznamenat svoje vize pomocí obrázků, samolepek nebo polaroidů. Na webu značky najdete inspiraci, jak svůj diář vyplnit.

Skvělou možností, jak být více produktivní, je stanovení si měsíčních cílů, kterých chcete dosáhnout. Plánovat můžete i po jednotlivých týdnech a dnech. Součástí diáře je i místo na poznámky, nápady a shrnutí měsíce, kdy si zbilancujete dosažení svých cílů.

Každý diář je vyroben z ekologického papíru a veganské kůže s ohledem na životní prostředí, lidská pracovní práva a zvířata. Motivační diáře mají praktický formát A5 (210×135 mm) s 240 stranami. Nezabírají tak příliš místa v kabelce, brašně či batohu. Díky tloušťce papíru můžete beze strachu používat i fixy.

Modely Doller diářů

Motivační diáře Doller jsou navrženy v několika variantách. V e-shopu najdete Doller diář roční i půlroční nedatovaný v černém a růžovém provedení. Kromě diářů si můžete koupit kalendář, plnící pera, popisovače, pastelky nebo knihy o podnikání, učení či osobnostním rozvoji.

Doller recenze

Uživatelé si pochvalují především možnost kreativního používání diáře. Vyzdvihují i krásný a praktický design, český původ výrobku nebo nepředepsané měsíce a dny. Nevýhodou je pro některé vyšší cena a hmotnost.

Tip: Praktický Doller diář se skvěle hodí při plánování učení se cizích jazyků. Stanovte si na konkrétní dny, jakou látku se naučíte nebo si zopakujete!

Mám zájem o odběr newsletteru