Zvažujete možnost absolvovat online kurz účetnictví? Podívejte se, jaké možnosti nabízejí portály s výukou touto formou a jak můžete e-learingu využívat v kurzech od Orange Academy.

Jaké jsou možnosti online kurzu účetnictví?

Na internetu existuje mnoho online kurzů účetnictví. Některé jsou zároveň poskytovány uživatelům zdarma. Existují však i různé videonávody, které vás provedou účtováním účetních případů. Podívejte se na náš tip.

Kvalitní videa s vysvětlením účtování hospodářských operací i pro úplné začátečníky najdete na YouTube kanálu od paní Galambicové. Ve videích lektorka vysvětluje názorně na praktických příkladech účtování hlavních tematických okruhů. Od Orange Academy si můžete na YouTube pustit videa o základech účetnictví, které jsou určené pro úplné začátečníky. Cenné rady vám předají zkušení lektoři s dlouholetou praxí.

Tip! Nevystačíte si se základními kurzy zdarma? Potřebujete svoje znalosti prohloubit a rozšířit? Právě pro vás je skvělou volbou online kurz účetnictví:

Studujte kurz účetnictví 100% online

Kurzy využívající e-learning

Kurzy účetnictví od Orange Academy

Pokud preferujete osobní kontakt s lektorem, bude vám více vyhovovat studium klasických kurzů. Vzdělávací instituce jako je Orange Academy poskytuje v rámci výuky e-learning, který umožňuje procvičování příkladů probíraných na hodinách, ověření znalostí formou testů nebo komunikaci s lektory.

E-learningu můžete využívat v následujících rekvalifikačních kurzech od Orange Academy:

  • podvojném účetnictví,
  • daňové evidenci,
  • účetnictví a daňové evidenci,
  • mzdovém účetnictví se základy personalistiky s/bez využití PC.

Veškeré uvedené kurzy jsou určeny pro úplné začátečníky, kteří se chtějí uplatnit v oboru na trhu práce, ale i pro profesionály, kteří si chtějí zdokonalit své znalosti. Výstupem z každého kurzu vám bude osvědčení o rekvalifikaci s akreditačním číslem vydaným MŠMT ČR. Přejeme vám mnoho úspěchů při studiu!

Studujte kurz účetnictví

 

Mám zájem o odběr newsletteru