Orange Academy poskytuje kvalitní výuku rekvalifikačních kurzů pro všechny, kteří chtějí změnit svůj život k lepšímu a najít smysluplnou a dobře placenou práci. Přečtěte si, co se v jednotlivých kurzech naučíte a jaké výhody nabízené profese přinášejí.

Rekvalifikační kurzy od Orange Academy

Podívejte se na nabízené profese Orange Academy.

Daňová evidence

Pokud chcete umět vést účetnictví živnostníkům a malým firmám nebo si potřebujete oživit znalosti z této problematiky, je pro vás rekvalifikační kurz Daňové evidence vhodný. Naučíte se v něm vést peněžní deník, postupy účtování jednoduchého účetnictví, způsoby zdanění fyzických osob a další důležitá témata vztahující se k daňové evidenci.

Účetnictví a daňová evidence

Rekvalifikační kurz Účetnictví a daňová evidence je nadstavbou předchozího kurzu. Jeho absolventi jsou schopni vést účetnictví malým a středním firmám i daňovou evidenci živnostníkům. Obsahem kurzu je například účtování zásob, majetku, mezd některých daní nebo uzavření účtů a výpočet hospodářského výsledku. Tento kurz má více než 6000 spokojených absolventů.

Podvojné účetnictví

Poslední variantou je rekvalifikační kurz Podvojného účetnictví. A kdy si tento kurz vybrat? V případě, že vám bude k uplatnění nebo rozšíření znalostí stačit účtovat podvojně bez používání daňové evidence. Naučíte se v něm pravidla podvojného účtování, nákladové, výnosové i závěrkové účty. Budete umět účtovat o zásobách, dlouhodobém i oběžném majetku nebo vlastním a cizím kapitálu.

Orange Academy: Představení rekvalifikačních kurzů

Mzdové účetnictví se základy personalistiky

Jestliže vás zajímá spíše HR tematika a chcete se stát mzdovým/ou účetní, podívejte se na kurz Mzdové účetnictví se základy personalistiky. Absolventi získávají znalosti o zákoníku práce a dovednosti ve vedení mzdového účetnictví malým a středním firmám.

Mzdové účetnictví se základy personalistiky s využitím PC

V kurzu Mzdového účetnictví se základy personalistiky s využitím PC se naučíte kromě výše zmiňovaného účtovat i v účetním programu Pohoda.

Personalistika

Pokud vás baví práce s lidmi a máte na ně odhad, podívejte se na kurz Personalistiky. Osvojíte si v něm dovednosti týkající se řízení personální agendy (nábor nových zaměstnanců, jejich motivování, odměňování, apod.).

Asistent/ka, Sekretář/ka

Chcete-li si prohloubit znalosti z oboru administrativy, jednání s lidmi, společenského chování a související legislativy, nebo na této pozici začít pracovat, prohlédněte si náš kurz Asistent/ka, Sekretář/ka.

Online marketing

Jestliže vás zajímá marketing, patříte mezi úplné začátečníky a přemýšlíte nad rekvalifikací v tomto oboru, bude pro vás tento kurz to pravé ořechové. Naučíte se orientovat v základních principech, v marketingovém mixu a strategiích, poznáte nové trendy nebo nástroje digitálního marketingu.

Veškeré rekvalifikační kurzy mají u Orange Academy desítky až stovky pozitivních recenzí. Jsou určeny jak pro úplné začátečníky, tak pro zkušenější zájemce, kteří již něco z vybraného oboru umí. Poskytujeme je ve velkých městech jako je Praha, Brno, Ostrava, ale i v menších. Výstupem je vždy osvědčení o absolvované rekvalifikaci s akreditačním číslem vydaným MŠMT ČR s celostátní platností.

Je na vašem uvážení, jaký rekvalifikační kurz zvolíte. Výše zmiňované profese však patří mezi TOP žádané obory na trhu práce. Kromě snadného uplatnění jsou i slušně finančně ohodnoceny.

Přejeme vám správný výběr kurzu a hodně úspěchů při studiu!

Mám zájem o odběr newsletteru