Potřebujete si oddychnout od každodenního shonu a chcete pro sebe něco udělat? Masáže Praha jsou pro vás tím pravým místem. Ulevíte zde nejen bolavým svalům, ale i duši. Léčení probíhá na mnoha rovinách a vy si určitě vyberete ze široké nabídky procedur.

Masáže Praha probudí duševní potenciál a uleví svalům

Masáže Praha byly založeny v srdci Vršovic v roce 2013. Masérky se zde zaměřují nejen na úlevu od bolesti, ale i na obnovu sebeléčivých sil člověka a probuzení jeho duševního potenciálu. To vše díky masážím a dalším technikám.

V tomto pražském studiu pracují profesionální masérky, které za sebou mají mnohaleté zkušenosti v oboru a neustále se dále vzdělávají. Jak název napovídá, studio se nachází pár metrů od zastávky Oblouková a v rušných Vršovicích nabízí ostrov klidu a relaxace.

S celým prostorem studia je spjata atmosféra harmonie a klidu. Každý klient se dočká individuálního přístupu a péče.

Co vás čeká?

Masérka se vás ještě před samotnou masáží zeptá na zdravotní stav a provede krátkou anamnézu. Ptá se hlavně na úrazy, nedávné operace a migrény. Poté zjišťuje, jaký je záměr masáže a co chcete řešit. Celou proceduru přizpůsobí dle vašich odpovědí.

Během masáže se ptá na tlak a intenzitu doteku. Vše probíhá podle vašeho přání a zvolíte si takovou intenzitu, jaká je vám příjemná. Nemusíte se tedy bát, že se po celou dobu budete svíjet bolestí při odblokování svalů.

Po skončení masáže si můžete vychutnat relaxační moment, kdy celý proces doznívá a ukotvují se ve vás léčivé změny. Masérka vám nabídne detoxikační čaj a nechá vás odpočívat. V závěru se zeptá na zpětnou vazbu, a zdali procedura naplnila vaše očekávání.

Hlubší stupeň relaxace

Vršovické Masáže Praha nabízejí svým klientům vždy něco navíc. Kromě masáže se můžete těšit na muzikoterapii pomocí vibrační ladičky, tibetské mísy a tibetských činelek.
Terapeutická ladička má díky svým zvukovým vibracím schopnost měnit vnitřní rozpoložení, zklidňovat emoce a harmonizovat tělo do původní rovnováhy.

Také tibetská mísa a tibetské činelky mají harmonizující a zklidňující účinky pro tělo i duši. Díky jejich tónům se lze dostat až do stavu meditace. Zvuk činelek usměrňuje tok energie v těle člověka, což má vynikající vliv na nervovou soustavu.

U masáže máte skvělou možnost ponořit se sami do sebe, vnímat své tělo a uvolnit se. Účinky masáže zůstávají v těle delší dobu a zajistí mu lepší fungování. Kromě sluchu potěší masérky i další váš smysl – čich. Ve studiu se používají kvalitní aromatické esenciální oleje, které uvolní a provoní vaši pokožku a vy si budete moci vůni olejů vychutnat ještě v teple domova.

masáže Praha

Jaká je nabídka?

Masáž hlavy

Trápí vás migrény, problémy s viděním, hučením v uších či mravenčení v rukou? Zkuste masáž hlavy, která odstraňuje stres a krásně vás odblokuje.

Masáž zad

Máte pocit, že je toho na vás moc a na svá bedra jste si naložili příliš? Zkuste masáž zad, která uleví svalům i kloubům.

Masáž chodidel

Na chodidle jsou body přiřazené k určitým orgánům. Masáž tak příznivě ovlivňuje jejich funkci, zvyšuje regeneraci a zmírňuje bolesti.

Reflexní masáž

Jemnými dotyky pronikajícími na úroveň kloubů a svalů se tyto oblasti uvolňují a regenerují.

Masáž lávovými kameny

Masáž lávovými kameny se vám bude líbit, pokud patříte mezi milovníky tepla! Nahřáté lávové kameny se přikládají na tělo a kloužou po svalech díky aromatickému oleji. Dokonale se prokrví cévy, zlepšuje se cirkulace a okysličení krve.

Ajurvédská masáž

Masážní technika stará 5000 let, která vyrovnává krevní tlak, regeneruje tělo, přispívá k detoxikaci a podporuje lymfatický systém.

Dornova metoda

Díky této jemné manuální terapii se obratle a klouby vracejí s milimetrovou přesností na své původní místo. A to díky přirozeným pohybům ošetřovaného zákazníka a jemného tlaku palců masérky.

Klasická masáž

Pomáhá odbourat nashromážděný stres, odstraňuje bolest po chronických problémech a přetížení určité části těla. Vše se děje díky speciálním hmatům, tření a hnětení.

Mám zájem o odběr newsletteru