Na internetu je řada nabídek jazykových kurzů, ale kde vás skutečně rozmluví? Orange Academy zaměřuje hodiny z 90% na komunikaci studentů s lektory, což patří mezi nejefektivnější způsob výuky. Ptáte se na další důvody, proč absolvovat kurz němčiny právě u Orange Academy? Čtěte dále.

Hlavní výhody kurzů němčiny od Orange Academy

Kurzy němčiny u Orange Academy vám nabízejí:

  • uzpůsobenou výuku pro začátečníky, ale i věčné začátečníky, mírně a středně pokročilé, pokročilé, ale také čistě zaměřenou na konverzaci,
  • různou délku výuky – jednodenní, víkendové, 5, 10, 15 i 34 denní kurzy
    certifikovanou výuku metodou Effektives Deutsch®, která se zaměřuje na mluvení v hodinách,
  • bezplatný e-learning, kdy si procvičíte němčinu online,
  • ověřená osobní doporučení absolventů,
  • výuku od českých lektorů i rodilých mluvčích.

Úrovně kurzů němčiny

Chcete-li se naučit německy úplně od nuly, nebo neustále začínáte a hodláte konečně udělat pořádný pokrok, či umíte-li jazyk na určité úrovni, ale chcete se posunout na vyšší, u Orange Academy si vyberete kurz přesně pro vás.

Délka výuky kurzu

Kurz můžete absolvovat v různé délce. Pokud nemáte příliš volného času, má pro vás smysl krátkodobější, který trvá většinou 5 dní. Jestliže chcete procvičovat pouze konverzaci, v nabídce najdete i intenzivní jednodenní nebo víkendový kurz.

němčina online

Certifikovaná výuka metodou Effektives Deutsch®

Orange Academy využívá certifikované metody Effektives Deutsch®, která je podepřena vědecky podloženými informacemi o fungování lidského mozku a o způsobu, jakým se učíme. Výuka se zaměřuje na aktivní způsob učení, kdy se studenti účastní diskuze, poslouchají a odpovídají na otázky lektora nebo se věnují prezentacím.

Němčina online s Orange Academy

Součástí každého kurzu je i online výuka zdarma. Ta slouží k zopakování probírané látky na hodinách a tedy lepšímu zažití slovní zásoby. Najdete v ní všechny probírané lekce, které si můžete poslechnout v podání německých rodilých mluvčích.

Kromě poslechu si aktivně procvičíte novou slovní zásobu díky automatické umělé inteligenci. Ta vám bude nabízet slovíčka, která dělají studentům největší problémy tak dlouho, dokud je nenapíšete správně.

V e-learningu si zopakujete i gramatiku a psaní formou diktátů. Vyzkoušejte si e-learning pod demo účtem!

Ověřená osobní doporučení absolventů

Na webu najdete i desítky osobních doporučení absolventů kurzů. Jejich autenticita je garantována provozovatelem největšího českého jazykového portálu Jazykovky.cz.

Zaujal vás způsob výuky Orange Academy? Pevně věříme, že ano! Budeme se na vás na některém z kurzu těšit!

Mám zájem o odběr newsletteru