Collabim je komplexní SEO nástroj, který nabízí mnoho funkcí od sledování pozic klíčových slov, přes analýzu konkurence, až po správu odkazů. S Collabimem můžete začít používat profesionální SEO nástroj a okamžitě zjistit reálné výsledky ve zlepšení vašeho online výkonu. V Collabim akademii se dozvíte vše potřebné pro efektivní využití SEO a nástroje Collabim. Akademie nabízí různé kurzy a školení, které jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

Co můžete očekávat?

  1. Základy SEO: Naučíte se základní principy SEO, včetně toho, jak vyhledávače fungují a jak optimalizovat web pro lepší viditelnost.
  2. Analýza klíčových slov: Získáte znalosti o tom, jak vybírat a analyzovat klíčová slova pro vaše webové stránky.
  3. Technické SEO: Dozvíte se, jak identifikovat a řešit technické problémy na vašem webu, které mohou ovlivnit jeho pozici ve vyhledávačích.
  4. Obsahová strategie: Naučíte se, jak vytvářet kvalitní obsah, který je relevantní pro vaše klíčová slova a užitečný pro vaše návštěvníky.
  5. Linkbuilding: Zjistíte, jak efektivně budovat zpětné odkazy, které mohou zlepšit autoritu vašeho webu.
  6. Analýza konkurence: Naučíte se, jak sledovat a analyzovat vaše konkurenty, abyste mohli lépe porozumět vašemu trhu.
  7. Využití nástroje Collabim: Získáte praktické dovednosti v používání Collabimu pro sledování pozic klíčových slov, analýzu konkurence a další funkce.
Studujte kurz marketingu

 

Akademie také nabízí certifikační programy pro ty, kteří chtějí prokázat své znalosti a dovednosti v oblasti SEO. Mezi příklady školení patří:

  • Vzdělávání SEO a Collabimu: SEO školení pro začátečníky – Collabim akademie nabízí SEO školení pro začátečníky. Tento kurz vás provede základy SEO, vysvětlí, jak vyhledávače fungují a jak můžete optimalizovat svůj web pro lepší viditelnost a vyšší pozice ve vyhledávačích.
  • Školení Collabimu (pro SEO znalé) – Pokud již máte základní znalosti SEO, ale chcete se dozvědět více o pokročilých technikách a funkcích Collabimu, pak je tu školení Collabimu pro SEO znalé. Tento kurz vám poskytne hlubší porozumění nástrojům a strategiím, které můžete použít pro zlepšení vašeho SEO.
  • Certifikace Collabimu pro SEO specialisty – A konečně, pro ty, kteří chtějí dokázat svou odbornost v SEO, Collabim akademie nabízí Certifikaci Collabimu pro SEO specialisty. Tato certifikace je uznávána v oboru a ukazuje, že máte pokročilé znalosti a dovednosti potřebné pro úspěch v SEO.

Metoda Keyword Golden Ratio (KGR)

Technika SEO, která slibuje umístění v TOP10 na Google do 39,5 hodiny. Tato metoda je založena na výběru klíčových slov s nízkou konkurencí a jejich efektivním využitím ve vašem obsahu. I takový kurz Collabim akademie nabízí. Princip KGR je jednoduchý. Jedná se o poměr počtu výsledků na Google, které obsahují v názvu stránky přesnou frázi, dělený měsíční hledaností této fráze. Metoda je nejúčinnější pro klíčová slova s hledaností pod 250. Pokud je KGR skóre nižší než 0,25, má nová stránka velkou šanci se rychle umístit na předních příčkách Google hned, jak je stránka zaindexována.

collabim

S Collabimem můžete začít používat profesionální SEO nástroj a okamžitě zjistit reálné výsledky ve zlepšení vašeho online výkonu

Výhody Collabimu

  • Cena: Collabim nabízí konkurenceschopné ceny, což jej činí přístupným pro různé typy uživatelů. Navíc můžete začít s bezplatnou zkušební verzí. Vyzkoušejte Collabim zdarma, abyste si mohli vyzkoušet jeho funkce a ujistit se, že vyhovuje vašim potřebám.
  • Registrace a nastavení: Registrace je rychlá a jednoduchá. Po registraci vložte URL adresu vašeho webu a nechte Collabim identifikovat relevantní klíčová slova.
  • Intuitivní rozhraní: Po počátečním rozkoukání je nástroj intuitivní a snadno použitelný, každá funkce má svou vlastní záložku, což usnadňuje jeho používání.
  • Bohatá nabídka nástrojů: Uživatelé mají k dispozici rozsáhlou databázi znalostí a různé nástroje pro SEO. Jako je sledování klíčových slov, analýza konkurence, a správa zpětných odkazů.
  • Analýza a reporty: Pravidelně kontrolujte reporty návštěvnosti, pozic ve vyhledávačích a zpětných odkazů, abyste mohli sledovat pokrok a přizpůsobit strategie.
  • Zaměření na český trh: Collabim je optimalizován pro potřeby českého trhu, včetně podpory vyhledávače Seznam.
  • Dobrá podpora: Uživatelé mohou očekávat kvalitní zákaznickou podporu.

Tyto výhody činí Collabim atraktivní volbou pro ty, kteří hledají efektivní SEO nástroj, který je zároveň cenově dostupný a snadno použitelný pro český trh.

Collabim cena

Investice do vzdělání a nástrojů jako je Collabim se vyplatí. Cena je navržena tak, aby byla dostupná pro jednotlivce i firmy různých velikostí. S flexibilními plány a možností vyzkoušet nástroj zdarma, Collabim usnadňuje rozhodnutí začít. Pro více informací o kurzech, školeních a cenách navštivte oficiální stránky Collabim akademie.

Collabim akademie je vaším průvodcem světem SEO. Ať už jste začátečník nebo zkušený SEO specialista, má pro vás připravený kurz, který vám pomůže dosáhnout vašich online cílů. Začněte jej používat a uvidíte, jak se vaše dovednosti a výsledky zlepší.

Mám zájem o odběr newsletteru